30 Sep kl. 21.59

Video: Välkomna hem till mig!

Postat i kategorin: Videor
30 Sep kl. 20.46

Meet Billy

Jag har under hela mitt liv varit omgiven av hundar och andra djur vilket gör det så oerhört svårt för mig att förstå HUR någon kan göra såhär mot sådana tillgivna, kloka, kärleksfulla djur. Denna video fick mig att gråta till den gräns då det kändes som om jag kunde fyllt ett badkar. Lilla Billy, vilken kämpe.
 
Känner ni till något djur som har levt som Billy? Hör av er till mig!
 
 
Postat i kategorin: Tankar&Funderingar
30 Sep kl. 16.36

Jag & Youtube

Ber om ursäkt för alla "självporträtt"(vet inte om man kan kalla sådana här oseriösa bilder för det...?)som jag har lagt ut på sista tiden. Men med den lilla tid jag har till bloggen hinner jag inte riktigt mer än såhär, vilket är lite trist... men men, bättre bloggning kommer! Jag jobbar på en liten film jag tänkte lägga ut på youtube och här, men det tar en EVIGHET att ladda upp den eftersom vårt internet är såå långsamt här hemma. Jag lägger hur som helst upp den här när den är uppe! Nästa år, kanske?
Postat i kategorin: Allmänt, Foto:Porträtt
30 Sep kl. 16.12

Mumin- mys

Detta är en av mina absoluta favoritmuggar. Jag samlar på denna underbara serie med mumin- motiv... vill ni se alla? 
Postat i kategorin: Allmänt
29 Sep kl. 19.49

Svarta himlar och koftor

Bild tagen med photobooth.
 
Hejsan på er!
Vad hittar ni på? Själv sitter jag ihopkurad framför mitt belamrade skrivbord och har en paus i mitt pluggande. Jag har jobbat med en uppsats ett par timmar så nu tyckte jag att jag var värd en blogg-paus! Denna dag har varit ganska intensiv- träning klockan åtta på morgonen, skola, körlektion, hem och sen skrivande framför datorn samt övning på flöjten. Phew!
Postat i kategorin: Allmänt
27 Sep kl. 12.45

MUSIK: The Killers

Kom på att det var alldeles för länge sen jag la ut något musiktips so here you go! The Killers känner nog alla till men den här låten är nog mer okänd. Så, vad tycks?
Postat i kategorin: Musik
27 Sep kl. 09.39

Make me up

Godmorgon bloggen!
 
Igår köpte jag äntligen lite nytt smink, ungefär tre månader för sent...haha. Allt var tvärslut hemma så jag tog tag i saken och gick loss på Kicks och H&M. Kom hem med ny rouge, nytt puder, foundation, eyeliner och en ögonbrynspenna. Testade ögonbrynspennan igår och det blev riktigt snyggt! Jag har så ljusa ögonbryn så det blev en stor förbättring när jag fyllde i dem. Bilder kommer!
Postat i kategorin: Allmänt
25 Sep kl. 20.03

10 things to do in Destiny

Detta är en av de videor jag underhåller mig med ikväll. I och med att min pojkvän spelar mycket Destiny har jag kunnat spela en del- bra gjort, Bungie! Halo kan slänga sig i väggen!
 
Har ni testat Destiny? Vad tycks?
Postat i kategorin: Gaming
24 Sep kl. 18.52

At the hospital

Tjena mittbena!
Såhär känner jag mig just nu. Imorgon har jag ett läkarbesök inbokat som jag har sett fram emot rätt länge. Det är inget allvarligt jag ska kolla upp- jag är inte sjuk- men min mage har varit väldigt jobbig i drygt ett halvår nu. Jag har helt okej med att ha ont i magen en gång i månaden men inte mer än så! Så jag hoppas jag får prata med en trevlig läkare och får lite råd på vad jag kan göra!
Postat i kategorin: Tankar&Funderingar
21 Sep kl. 21.29

Ljus

Tog en snabb bild när jag duschat innan kalaset idag. Om det är något jag verkligen har lärt mig när det gäller fotografi är det att ljuset är det absolut viktigaste. Om det inte är vackert ljus är det mycket svårare att få en vacker bild, helt enkelt. Därför är jag väldigt glad över att jag alltid har fint ljus vid mina fönster, perfekt när man vill ta ett självporträtt som det här!... och jisses, hur sned är inte min näsa?! Inte undra på att min pojkvän kallar mig Rocky!
Postat i kategorin: Foto:Porträtt
20 Sep kl. 16.36

Pale in pink

 
Postat i kategorin: Foto
20 Sep kl. 16.32

Lördag

För alla coola kids har Apple- produkter... Skämt åsido, tog den här bilden för att härma alla er som gjort det till en livsstil att äga Apple- produkter. Hallå, det är bara en mobil/surfplatta/dator och så vidare... gör det inte till en så stor grej! Finns väl vettigare saker att skryta om?
 
Hejsan svejsan bloggen!
Vad hittar ni på? Jag kom precis hem efter att ha sovit hos min pojk. Resten av denna lördagen ska jag fotografera och kolla på alldeles för många Pewdiepie- videor. Låter väl som en bra plan? Imorgon fyller min mamma år så då blir det kalas!:) Can't wait!
Postat i kategorin: Allmänt, Tankar&Funderingar
08 Sep kl. 19.44

Flaggan rätt i mun

Bild från midsommar 2012 på min busiga syster.

Idag är en sån där dag som har gått jättefort- trots att man inte har gjort någonting. Jag kom hem tidigt från skolan vilket var riktigt skönt. Sedan har tiden flugit iväg medan jag har pluggat, spelat flöjt och tittat på alldeles för många youtube- videor. Vem älskar inte PewDiePie?:)
Postat i kategorin: Allmänt, Foto:Porträtt
06 Sep kl. 19.21

Volvo

Ett par gamla bilder på detaljer från brorsans Volvo PV.
Postat i kategorin: Foto
06 Sep kl. 19.09

Charmigt värre

Nämen oj vilka vackra bilder man hittar när man rotar runt på hårddisken! Vad tänkte jag när jag tog den här egentligen?
Postat i kategorin: Allmänt, Foto:Porträtt
06 Sep kl. 18.05

Shopping

Idag har jag och mamma tillbringat dagen i stan eftersom jag behövde en ny jacka. Konstigt tänker ni, det är ju bilder på skor i detta inlägget?! Sanningen är den att jag hittade dem billigt och tänkte att tja... man kan ju aldrig ha för många skor? De var riktigt bekväma också så dessa kommer användas flitigt i höst! 
Postat i kategorin: Allmänt