20 Oct kl. 17.57

Det jobbiga med julen

Åh, denna videon tyckte jag var så rolig! Kände verkligen igen mig i den "arga" killens tankar och argument, haha...
Postat i kategorin: Allmänt
16 Oct kl. 19.02

Fallen

 
Postat i kategorin: Foto:Miljö
16 Oct kl. 18.59

Bark

Jag har alltid älskat träd- de är så vackra och bjuder på så många möjligheter när det gäller fotografering!
Postat i kategorin: Foto:Miljö
15 Oct kl. 18.49

Fem tappra minuter

Efter att ha- mycket tappert- kämpat för att få till en genuint söt bild gav jag upp. Så jag gjorde en min jag kände mig mycket mer bekväm i istället. Jaha, vad tycks?..
Postat i kategorin: Allmänt
11 Oct kl. 18.41

Textures

 
Postat i kategorin: Foto:Miljö
11 Oct kl. 15.27

Green

 
Postat i kategorin: Foto:Miljö
10 Oct kl. 16.20

Pixlar

Hej!
Jag uppdaterade bloggens design häromdagen men nu ser jag att de bilder jag tänkt lägga upp blir väldigt mycket suddigare, även om jag beskär mängden pixlar. Hmm.. skumt. Något tips?
Postat i kategorin: Foto:Porträtt
07 Oct kl. 19.51

Shadow of Mordor: Is it good?

Jag har alltid varit väldigt sugen på Shadow of Mordor och denna video gör mig ännu mer intresserad! Alla bra rescentioner säger ju sitt också... Älskar att Machinima jämför den med bland annat Destiny. Mycket gott i denna videon alltså!
Postat i kategorin: Gaming
07 Oct kl. 19.43

Tröttheten som uppstår

.... när det är mörkt och kallt ute! Jag antar att jag inte är den enda som blir SÅ påverkad av vädret? Det enda jag vill göra är att gosa ner mig i sängen med en kopp kaffe och glass och titta  på tv...
Postat i kategorin: Allmänt
05 Oct kl. 18.15

Önskelista: vart vill jag resa?

Jag har inte rest mycket i mitt liv men det vill jag verkligen ändra på! Här kommer de tre platserna jag helst vill resa till just nu:
 
1. ITALIEN.
Åh, Italien. Kärleken i mitt liv.Jag har velat resa dit såå länge. Jag älskar det italienska språket, maten och all kultur. För mig som älskar historia är Italien mitt Mecka- där finns så mycket att se! Alla katedraler, kända platser och inte minst alla intressanta människor som har levt där!
 2. NYA ZEELAND
Detta vackra land har jag velat resa till enda sen jag såg Härskarringen första gången, vilket var när jag var ungefär...nio? Naturen är helt fantastisk och det vore himmelriket att kunna besöka de platser där mina favoritkaraktärer kom till liv genom Peter Jacksons trilogi. Vem vill inte besöka Hobsala?!
3. TIBET/KINA/JAPAN
Okej, så det finns inte ett enda land på tredje plats. Jag har på sista tiden velat se mer av den asiatiska kulturen, just eftersom den är så annorlunda mot den svenska. Vore det inte underbart att strosa runt i ett uråldrigt, buddhistiskt tempel?
 
 
Postat i kategorin: Tankar&Funderingar
05 Oct kl. 14.40

Helgen

Hej allihopa!
Denna helgen går mot sitt slut vilket känns helt otroligt- var det inte fredag igår? Jag har dock hunnit med en del så jag känner mig helt okej med att det är måndag imorgon. Jag sov hos min pojkvän hela helgen och i lördags hälsade vi på min storebror och hans tjej. Det visade sig att vi hamnade mitt i ett mindre kak- kalas med nybakade bullar, päronbiskvier och en massa annat gott! Jag klagar inte, haha!
 
Vad har ni hittat på?
Postat i kategorin: Allmänt