06 Oct kl. 14.46

Helgen

Hej! Hoppas ni har en underbar avslutning på veckan!
Jag har tillbringat denna helgen hos min pojkvän. Tacos, film och mys sammanfattar dagarna perfekt enligt mig. Blev en fika i solen(17 grader i Oktober?vad är det som händer?)med mina päron och morföräldrar idag också...
det har varit en riktigt fin helg helt enkelt.
Vad har ni hittat på?
Postat i kategorin: Allmänt
04 Oct kl. 16.26

Ingen panik

Hejsan! 
Hoppas ni haft en bra Fredag! Jag spenderade hela förmiddagen ute i skogen med en karta i näven och mantrat "ingen panik, ingen panik, ingen paniiiiik!" i huvudet. Ni anar nog vad jag har gjort. Jajamen, jag har orienterat. Det här att skolan skickar ut mig, den virriga Jaqueline, i skogen ensam var väl inte det smartaste men det gick förvånansvärt bra! Kom tillbaka två timmar senare och var riktigt nöjd!
 
 
Postat i kategorin: Allmänt
02 Oct kl. 19.14

Vikings

Hej mina vänner!
Har en lugn kväll hemma med mina skolböcker som sällskap. Strax blir det dock en välförtjänt paus då jag ska se premiären av serien "Vikings"! Har ni hört talas om den, eller kanske redan sett den?
Postat i kategorin: Allmänt
01 Oct kl. 10.17

Look a little closer

Tog den här bilden enbart eftersom mamma bad mig för ett projekt, men jag tycker den blev rätt bra trots allt! Hade aldrig riktigt tänkt på det där gamla fågelboet förut men det är ju riktigt gulligt! Eller vad tycker ni?
Postat i kategorin: Foto