28 Dec kl. 18.30

The weekend so far

 
Har varit en underbar helg hittils. Varit på min första "tyngdlyfts-tävling"(eller vad det heter..haha)där det gick hur bra som helst för min pojkvän. Så roligt att se de man tycker om lyckas! Detta firades med ett biobesök där vi såg "Catching fire". Rysligt bra film, se den!  Om ni redan gjort det, vad tyckte ni?
Postat i kategorin: Allmänt
25 Dec kl. 15.25

Thorns

 
Postat i kategorin: Foto:Miljö
25 Dec kl. 12.17

Happiness

Hittade en bild på min storasyster som jag tyckte var gullig. Vem mår inte sådär bra utomhus? Min syster är dessutom nere i Thailand och Vietnam nu i tre veckor... verkar "helt okej", eller vad säger ni?
Postat i kategorin: Foto:Porträtt
25 Dec kl. 12.10

Julen och en uppenbar förklädnad

Godmorgon! Eller middag...
Hur var er julafton? Min var jättebra. Hela tjocka släkten samlades hos mormor och morfar för att vräka i sig julmat(från det enorma julbordet)och för att öppna sina julklappar. Det låg inte lika många julklappar under granen som det har gjort förut vilket på något sätt var skönt. Tidigare år har det varit så hysteriskt många att det nästan känts sjukt. Alla verkade bli riktigt glada för sina klappar i alla fall. Tomten kom också, såklart men det blev något av en flopp. Det första min systerdotter, sju år, sa när "jultomten" kom innanför dörren var: "Hej morfar!" Så hmm... det här med tomten verkar vara passé.
Postat i kategorin: Allmänt, Foto:Porträtt
20 Dec kl. 14.36

Snapshot från vardagen

 
Postat i kategorin: Foto
20 Dec kl. 13.50

Jullov

Hejsan!
Sådär, nu har även jag jullov! Så himla skönt! Denna höstterminen har varit väldigt rolig men väldigt tuff så ska bli underbart att bara ta det lugnt i två veckor. Har middagar med nära och kära inbokade var och varannan dag nu i jul och sen är det ju nyår! Vart tog 2013 vägen? Har ni några planer för nyår? Och har ni börjat fundera på nyårslöften?
Postat i kategorin: Allmänt
15 Dec kl. 14.57

Maria & Robert

Ännu en bild från bröllopet jag fotade i somras. Var det första bröllopet jag någonsin fotat och jag var både nervös och peppad! Bilderna blev helt okej enligt mig och Maria och Robert, finisarna på bilden, var så gulliga och förstående. Himla kul erfarenhet, hoppas jag får möjlighet att fota fler bröllop!
Postat i kategorin: Foto:Porträtt
15 Dec kl. 11.52

Little hearts

Bild från ett bröllop jag fotade i somras.
 
Hej alla vänner och ovänner!
Hur är det med er? Har ni en fin tredje advent? Jag sitter i mjukiskläder och en mugg kaffe i ena handen så jag har det fint! Varvar skrivande på uppsatts med tvätt och julmys. Det är ungefär så alla mina söndagar har varit nu i December och det är helt perfekt enligt mig. Söndag har alltid varit en "lill-måndag"för mig och det är ingenting jag klagar på!
 
Postat i kategorin: Allmänt